Кампанията Кажи обичам те с РЕФАН от няколко дни съдържа в

...
Кампанията Кажи обичам те с РЕФАН от няколко дни съдържа в
Коментари Харесай

Кажи обичам те с РЕФАН с нови и все така изгодни попълнения

Кампанията " Кажи обичам те с РЕФАН " от няколко дни съдържа в себе си нови подаръчни комплекти, които са подобаващ подарък за всички - младежи и девойки, за дами и господа - за всички възрасти, за най-претенциозния усет. Всички комплекти, които можете да прегледа, са с огромна отстъпка, при която в множеството случаи спестявате 1/3 от цената на продуктите.

Едно от " новите попълнения " е в действителност изкушаващо предложение: Комплект

Цената му е 24 лв., като избирайки него спестявате 9.96 лева. 

Комплекът включва:

1. Ежедневен крем за лице 50мл

Ултра подхранващ крем за лице, обогатен с органично конопено масло и  органична розова вода. Комбинацията от двете дейни съставки балансира мазната кожа и я успокоява. Подходящ за всеки вид кожа.
ОРГАНИЧНО КОНОПЕНО МАСЛО: Благодарение на богатия си мастнокиселинен състав успокоява, овлажнява и подхранва кожата. Съдържа палмитинова, стеаринова и есенциалните ненаситени мастни киселини - омега 3, 6 и 9. Конопеното масло е с доста положително навлизане, не оставя останки след нанасяне и не омазнява.ОРГАНИЧНА РОЗОВА ВОДА:  Тонизира, хидратира и освежава. Помага за поддържане водния баланс на кожата, като я прави гладка и еластична.
 

2. Нощен крем за лице 50мл

Обогатена формула с органично конопено масло,  органична розова вода и витамин Е. Съдържащите се незаменими мастни киселини в конопеното масло усъвършенстват еластичността, съживяват и регенерират обезводнената кожа. Подходящ за всеки вид кожа.
ОРГАНИЧНО КОНОПЕНО МАСЛО: Благодарение на богатия си мастнокиселинен състав успокоява, овлажнява и подхранва кожата. Съдържа палмитинова, стеаринова и есенциалните ненаситени мастни киселини - омега 3, 6 и 9. Конопеното масло е с доста положително навлизане, не оставя останки след нанасяне и не омазнява. ОРГАНИЧНА РОЗОВА ВОДА:  Тонизира, хидратира и освежава. Помага за поддържане водния баланс на кожата, като я прави гладка и еластична.ВИТАМИН Е - Намира доста необятно приложение в козметиката заради мощните защитни функционалности, които извършва. Подобрява епителизацията и покачва ензимната интензивност в кожата. Забавя процесите на прибързано стареене на кожата, провокирано от uv- радиацията, като демонстрира антиоксидантни свойства и понижава броя на повредените кафези. 3. Измивен гел за лице 100млСъдържа органична розова вода от Rosa Damascena, която хидратира и успокоява кожата. Нежно отстранява замърсяванията, без да изсушава кожата. Полимлечната киселина ексфолира и почиства порите в дълбочина, като отстранява непотребния себум.
Свежите цветове на маслодайната Rosa Damascena са отгледани в екологично чист регион край село Търничене, Казанлъшко. Розовите насаждения и почвите не са третирани с пестициди, изкуствени торове и други синтетични препарати. 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР